ich-zapfe

Ølholder for 10 glass, 400×165×290 mm


Artikkelnummer 443355

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 280.99
NOK 224.78 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Glassholder for 10 glass, 400×165×290 mm

Glassholderen for 10 glass er uunnværlig for enhver krevende cateringvirksomhet og enhver festlig begivenhet. Med en lastekapasitet på opptil 10 glass og en vekt på kun 800 g, er den den perfekte følgesvennen for enhver profesjonell bruk. Uansett om du bruker den i barer, restauranter, bistroer eller kafeer - glassholderen muliggjør sikker og komfortabel transport av opptil 10 glass.

Egenskaper

  • Robust og hendig bærer: Perfekt for profesjonell bruk i storkjøkkenbransjen.
  • Galvanisert Materiale: Garanterer lang levetid og motstand mot riper og slitasje.
  • Passer for opptil 10 glass: Selv tunge glass kan enkelt transporteres.
  • Optimal størrelse og enkel håndtering: Tillater én enkel og komfortabel transport.
  • Allsidig for profesjonell bruk: enten det er i barer, restauranter, bistroer eller kafeer - glassholderen er den ideelle transportløsningen for enhver profesjonell bruk.
  • Rom- sparer i oppbevaring: Med dimensjoner på 400 × 165 × 290 mm og åpninger på 7,2 × 7 cm, er glassholderen for 10 glass ikke bare optimal i størrelsen, men også plassbesparende ved oppbevaring.
  • Stilig og profesjonell service: Invester i 10-glass glassholderen for å øke effektiviteten i driften din samtidig som du gir en stilig og profesjonell service.
  • Sikker og komfortabel transport: Glassholderen muliggjør enkel og sikker transport fra t.o.m. på 10 glass slik at du fullt ut kan konsentrere deg om gjestenes behov.
  • Imponerende holdbarhet: Bæreselen er laget av høykvalitets galvanisert materiale, som sikrer en imponerende holdbarhet.

Og det beste er at glassholderen er laget av slitesterkt galvanisert materiale som garanterer lang levetid og motstand mot riper og slitasje. Det betyr at du kan stole på denne glassholderen i lang tid i fremtiden. Glassholderen passer til enhver profesjonell bruk og er spesielt egnet for storkjøkkenbransjen. Med denne glassholderen kan du enkelt transportere opptil 10 glass på én gang, og den er for øvrig plassbesparende i oppbevaring med dimensjoner på 400×165×290 mm og åpninger på 7,2×7 cm. Investering i en slik glassholder vil øke effektiviteten i driften din samtidig som du gir en stilig og profesjonell service til gjestene dine. Kjøp glassholderen for 10 glass i dag og opplev allsidigheten, holdbarheten og sikkerheten i en profesjonell transportløsning.

Vare-ID 442072
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 850 g
Netto vekt 800 g
dimensjoner 400×165×290mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: